Πήγαν για πεζοπορία στο Τρόοδος και χάθηκαν – Επιχείρηση εντοπισμού τους από την Αστυνομία

Πήγαν για πεζοπορία στο Τρόοδος και χάθηκαν – Επιχείρηση εντοπισμού τους από την Αστυνομία

Στον εντοπισμό δύο προσώπων που είχαν χαθεί αργά το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Τροόδους προχώρησε η τοπική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άντρες ηλικίας 72 και 20 ετών είχαν μεταβεί στο Τρόοδος για πεζοπορία όταν γύρω στις 9:50 το βράδυ είχαν αντιληφθεί ότι χάθηκαν.

Οι δύο άντρες κάλεσαν την Αστυνομία για βοήθεια, όπου μετά από στημένη επιχείρηση κατάφεραν να τους εντοπίσουν μετά από περίπου δύο ώρες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Οι δύο πεζοπόροι μεταφέρθηκαν στον τοπικό σταθμό, όπου τους παρείχαν βοήθεια, ενώ και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE