ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πούτιν προς Αναστασιάδη: Διαβεβαίωσε οτι η Ρωσία θα στηρίξει την επίτευξη μιας δίκαιης λύσης στο Κυπριακό

 Πούτιν προς Αναστασιάδη: Διαβεβαίωσε οτι η Ρωσία θα στηρίξει την επίτευξη μιας δίκαιης λύσης στο Κυπριακό

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλάντιμιρ Πούτιν παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο κ. Στανισλάβ Οσάτσι με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος Πούτιν διαβεβαιώνει ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη για την επίτευξη μιας συνολικής, δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό. Λύση, η οποία, όπως αναφέρει, θα συμβάλει στην ενίσχυση της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Περαιτέρω, ο κ. Πούτιν επισημαίνει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών εδράζονται διαχρονικά στη φιλία και τον αλληλοσεβασμό, ενώ εκφράζει την πεποίθηση ότι η υφιστάμενη εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου θα αναπτυχθεί σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος των λαών των δύο χωρών.

Τέλος, ο Ρώσος Πρόεδρος εκφράζει την ιδιαίτερη του εκτίμηση προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την προσωπική του συμβολή στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ενώ εύχεται στον κυπριακό λαό συνεχή πρόοδο και ευημερία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top