Εικόνες φρίκης: Ταλιμπάν κρεμούν πτώματα από γερανούς στο Αφγανιστάν

Εικόνες φρίκης: Ταλιμπάν κρεμούν πτώματα από γερανούς στο Αφγανιστάν

Ακραία παραμένει η κατάσταση στο Αφγανιστάν μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν, οι οποίοι αποφάσισαν αυτή τη φορά να παραδειγματίσουν τους πολίτες που διαπράττουν ή σκοπεύουν να διαπράξουν αδικήματα κρεμώντας τα άψυχα σώματα φερόμενων εγκληματιών από γερανούς, ώστε να γίνουν ορατά από όλους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες στην πόλη Χεράτ, όπου οι Ταλιμπάν έδεσαν τα πτώματα τριών ανθρώπων σε γερανούς με σκοπό να τα εκθέσουν σε δημόσια θέα. Αφγανοί πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, αμέσως τράβηξαν φωτογραφίες από το φρικαλέο θέαμα και τις ανήρτησαν στο διαδίκτυο, για να ενημερώσουν τον κόσμο για τις βαναυσότητες που εκτυλίσσονται στη χώρα.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.