LIFESTYLE

Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης μου στάθηκε σαν αδερφός»

Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης μου στάθηκε σαν αδερφός»

Τι είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τη σχέση τους.

O Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην προσωπική σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις κοινές τους εμπειρίες προτού ο Φιλιππίδης κριθεί προφυλακιστέος στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ήταν καλεσμένους στην εκπομπή «Στούντιο 4» και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Συγκεκριμένα, είπε: «θυμώνω πολύ το τελευταίο διάστημα όταν βγαίνουν άνθρωποι, ειδικά γυναίκες και λένε πως «πέρασα δυο ώρες στο καμαρίνι, δεν με πείραξε κανείς άρα διαγράφω τα άλλα». Αυτό με ενοχλεί. Μπορεί να πέρασες καταπληκτικά στο καμαρίνι, όπως και εγώ πέρασα πολύ ωραία με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και δέκα ολόκληρα χρόνια δούλευα μαζί του από το πρωί ως το βράδυ».

Συνέχισε μιλώντας για τα όσα τον «έδεσαν» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τη σημερινή του στάση απέναντι στον άλλοτε φίλο και συνεργάτη του. «Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις, σε μια περίπτωση, δε, στάθηκε στο πλάι μου σαν να ήταν αδελφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη». Πρόσθεσε πως: «Δεν αρνούμαι ότι ήμουν εγκάρδιος φίλος του, δεν αρνούμαι ότι σε ένα πολύ προσωπικό μου πρόβλημα μου στάθηκε πάνω από κάθε τι, αλλά δεν μπορώ να διαγράψω όλα αυτά που ακούω, ούτε παραβλέπω τις καταγγελίες. Δεν νιώθω πως μπορώ να τον χαρακτηρίσω φίλο μου»

Συμπλήρωσε και το εξής: «Δεν μπορώ να ξεχάσω πως έπαιξε ρόλο και στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Βέβαια, πρέπει να παραδεχθώ πως δεν τον έχω διαγράψει από την καρδιά μου. Ωστόσο, όσοι έχουν κάνει σφάλματα θα πληρώσουν γι’ αυτά και πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτά. Θα ήθελα όλοι όσοι έσφαλαν να βγουν και να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top