Αγωγή λιβέλου κατά του Δρουσιώτη από Παπαδόπουλο – Η μάχη στο twitter για…«μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ»

Αγωγή λιβέλου κατά του Δρουσιώτη από Παπαδόπουλο – Η μάχη στο twitter για…«μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ»

Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει η κόντρα του Βίκτωρα Παπαδόπουλου και του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη σύμφωνα με δημοσίευση του πρώτου στο twitter.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος σε tweet του ισχυρίστηκε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος λαμβάνει έξτρα χρήματα από μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ.

Σημαίνει ότι πληρώνεται από τον προϋπολογισμό του Προεδρικού (και κάτι έξτρα από τα μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ), τάχα ως σύμβουλος του Προέδρου. Επειδή ήταν σε άλλη κλίκα από εκείνη που σήμερα ελέγχει την αυλή, τον έστειλαν του @christodulides στο ΥΠΕΞ, αρμόδιο… για τον ξένο Τύπο.

 

Ο αποσπασμένος Σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη στο ΥΠΕΞ, ενημέρωσε τον δημοσιογράφο ότι θα λάβει αγωγή λιβέλου για τις «φαντασιώσεις περί αμοιβής από κονδύλια της ΚΥΠ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE