Λουκέτο στα υποκαταστήματα της στα κατεχόμενα βάζει η HSBC

Λουκέτο στα υποκαταστήματα της στα κατεχόμενα βάζει η HSBC

Η τράπεζα HSBC, θα κλείσει τα τρία από τα τέσσερα υποκαταστήματα της στα κατεχόμενα ενώ το τέταρτο υποκατάστημα της στην κατεχόμενη Λευκωσία θα το πουλήσει στη τουρκική τράπεζα Turkishbank.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τ/κ “Χαλκίν Σεσί”, η τράπεζα έχει συμφωνήσει με την κινεζική ICBC για να πωλήσει τα υποκαταστήματα της στην Τουρκία ενώ το επόμενο βήμα είναι να κλείσει τα τρία από τα τέσσερα στα κατεχόμενα.

Το υποκατάστημα στην κατεχόμενη Λευκωσία θα πουληθεί στον Τ/κ επιχειρηματία Τατζού Όζγιολ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.