Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy

Βιασμός 8χρονης: Νέα εξέταση από ιατροδικαστή - «Είναι όλα ψέματα» απαντά στις κατηγορίες ο σύντροφος της μητέρας

18.10.2021
22:28
Ελλάδα

Για δεύτερη φορά εξετάστηκε από ιατροδικαστή, η 8χρονη στη Ρόδο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έπεσε, τελικά, θύμα κακοποίησης. Το ανήλικο κορίτσι - που παραμένει σε δομή της Ρόδου και η επιστροφή στην οικογένειά της θα αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της εισαγγελίας - εξετάστηκε, επίσης, από γυναικολόγο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να υποβληθούν στην εισαγγελία.

Η μητέρα της 8χρονης ζητά να λάμψει η αλήθεια, καθώς διαπίστωσε η ίδια όσα έχει υποστεί η κόρη της, ενώ ο Alpha ανέφερε πως έχουν καταθέσει άλλα δυο άτομα από το περιβάλλον φίλων και συγγενών της οικογένειας της μικρής, χωρίς να έχει προκύψει ακόμα οριστική απάντηση σχετικά με τον δράστη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Star, ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού, έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία, υποστηρίζοντας πως η 8χρονη, που ζούσε μαζί τους, ήταν πάντα χαρούμενη. «Δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό. Είναι όλα ψέματα. Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών» έχει δηλώσει ο ίδιος, υποστηρίζοντας πως η σύντροφός του «είναι η καλύτερη μητέρα που έχω δει».

Το κορίτσι φέρεται να είχε παραπονεθεί στη μητέρα του για πόνους στα γεννητικά του όργανα. Αφού μεταφέρθηκε στον γιατρό, διαπιστώθηκε πως φέρει σοβαρό τραυματισμό. Η επιμέλεια της μικρής αφαιρέθηκε από τη μητέρα και απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον.

Από την πλευρά του, πάντως ο παππούς της 8χρονης, μιλώντας στο Star, εξέφρασε την άποψη πως το σπίτι που διέμενε το παιδί «δεν είναι μέρος για να κατοικήσει άνθρωπος». «Οι κοινωνικοί λειτουργοί θέλουν να της πάρουν την κηδεμονία των παιδιών γιατί δεν είναι καλή μητέρα. Ενώ είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά, πήγε και έκανε παιδί με κάποιο άλλον. Εγώ θέλω το δεύτερο παιδί που πάει έκτη δημοτικού, να έρθει να ζήσει στο σπίτι μου. Αυτό ζητάω. Να έρχεται κοινωνική λειτουργός όποτε θέλει να το βλέπει» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Στο μεταξύ, επέστρεψε σήμερα στο νησί της Ρόδου ο πατέρας του κοριτσιού, που είναι ναυτικός στο επάγγελμα, δηλώνοντας πως δεν είχε ενημερωθεί για το περιστατικό: «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Είχα να δω το παιδί 1,5 μήνα. Ήταν μια χαρά». Μάλιστα, ο πατέρας της μικρής υποστήριξε πως δεν είναι σε διάσταση με τη μητέρα της, αλλά είναι ακόμη η σύζυγός του.

Τον σύντροφο της μητέρας «έδειξε» για δράστη ο παππούς της μικρής

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την «Δημοκρατική», ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτος για κατηγορούμενος, έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο παππούς της 8χρονης, ο οποιος δεν είχε καταθέσει στο πλαίσιο της προανάκρισης και ούτε υπήρχε παραγγελία για την λήψη καταθέσεως από εκείνον.

Κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν στην κακοποίηση του παιδιού και αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιανδήποτε σχέση επισημαίνοντας τόσο ο ίδιος όσο και σε καταθέσεις τους η σύζυγος του, η κόρη του αλλά και τα άλλα δύο παιδιά ότι έχει αναλάβει ουσιαστικά την ανατροφή τους και ότι υπήρξε αυστηρός έναντι της 8χρονης.

Ο παππούς στην ανωμοτί κατάθεσή του πιθανολόγησε ότι δράστης είναι ο σύντροφος τη κόρης του, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα για το ίδιο του το παιδί. Ισχυρίστηκε ειδικότερα ότι θα μπορούσε όλη η υπόθεση να έχει μεθοδευτεί από το ζευγάρι για να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών και να ανατεθεί στον ναυτικό πατέρα τους.