Ο Τζο Μπάιντεν βήχει στο χέρι και μετά κάνει χειραψίες – Το βίντεο που προκάλεσε αίσθηση

Ο Τζο Μπάιντεν βήχει στο χέρι και μετά κάνει χειραψίες – Το βίντεο που προκάλεσε αίσθηση

Τζο Μπάιντεν προκαλεί για ακόμη μια φορά αντιδράσεις σχετικά με την τήρηση εκ μέρους του των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Αυτή τη φορά, αίσθηση προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει τον αμερικανό πρόεδρο να βήχει – ή να καθαρίζει τον λαιμό του σύμφωνα με κάποιους – στο χέρι του και στη συνέχεια να κάνει χειραψίες με κόσμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά από μια ομιλία του Τζο Μπάιντεν την περασμένη Δευτέρα στο Νιού Τζέρσεϊ, σύμφωνα με το Fox News, το οποίο παρατηρεί επίσης πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φορά μάσκα.

Στο βίντεο ο Μπάιντεν βάζει τη μάσκα αφού έχει χαιρετίσει τον κόσμο. «Κάποιος να δώσει στον άνθρωπο οδηγίες ασφαλείας για την πανδημία!», είναι το σχόλιο στο YouTube του RT, όπου αναρτήθηκε το βίντεο.

 

Οι εικόνες αυτές έρχονται στη δημοσιότητα μερικές ημέρες μετά από την εμφάνισή του χωρίς μάσκα για τον κορονοϊό. Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ είχαν βγει σε εστιατόριο στην Ουάσιγκτον. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μια στιγμή που δεν φορούσαν μάσκα για τον κορονοϊό, με τις εικόνες να ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων.

 

 

Για το θέμα τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι. «Οι άνθρωποι δεν πρέπει να επικεντρώνονται υπερβολικά σε χρονικές στιγμές που δεν αντικατοπτρίζουν την γενικότερη πολιτική», είχε τονίσει μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE