Τέσσερις τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη

Τέσσερις τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στη Βιέννη όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς. Η αυστριακή αστυνομία «δεν θεωρεί πιθανό» ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.

Ένας 35χρονος Αυστριακός, σύμφωνα με την Muenchner Merkur, μπήκε σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα σε εστιατόριο στο Μπριγκιτενάου της Βιέννης, άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε κατά των πελατών, οι οποίοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Εκείνος τους ακολούθησε και επιτέθηκε αδιακρίτως σε περαστικούς. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, δεν διατρέχουν ωστόσο κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ ο δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE