Υποχρεωτικό «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για άτομα που ταξιδεύουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό

Υποχρεωτικό «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για άτομα που ταξιδεύουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό

Η «ανώτατη επιτροπή λοιμωδών νοσημάτων» ανακοίνωσε ότι τα άτομα που φθάνουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για να γίνονται δεκτοί στα κατεχόμενα, γράφει σήμερα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Μπακίς» σύμφωνα με το ΓΤΠ.

Προστίθεται ότι η «επιτροπή» διευκρινίζει ότι τα άτομα ηλικίας έξι ετών και άνω που θα εισέλθουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, είτε μέσω των παράνομων αεροδρομίων είτε μέσω παράνομων λιμανιών, είτε μέσω των οδοφραγμάτων προερχόμενα από το εξωτερικό, πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.