Υποχρεωτικό «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για άτομα που ταξιδεύουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό

Υποχρεωτικό «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για άτομα που ταξιδεύουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό

Η «ανώτατη επιτροπή λοιμωδών νοσημάτων» ανακοίνωσε ότι τα άτομα που φθάνουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για να γίνονται δεκτοί στα κατεχόμενα, γράφει σήμερα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Μπακίς» σύμφωνα με το ΓΤΠ.

Προστίθεται ότι η «επιτροπή» διευκρινίζει ότι τα άτομα ηλικίας έξι ετών και άνω που θα εισέλθουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, είτε μέσω των παράνομων αεροδρομίων είτε μέσω παράνομων λιμανιών, είτε μέσω των οδοφραγμάτων προερχόμενα από το εξωτερικό, πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι η Αθήνα και το Τελ Αβίβ δεν τον θέλουν στην «εξουσία» λόγω της στενής συνεργασίας του με την Άγκυρα. Λίγες ημέρες πριν από τις «προεδρικές εκλογές» στα κατεχόμενα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επανέλαβε τη θέση του υπέρ της λύσης «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE