LIFESTYLE

Της φέρθηκαν σκάρτα – Κύπρια τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για το μαρτύριο που έζησε στην Αθήνα

Της φέρθηκαν σκάρτα – Κύπρια τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για το μαρτύριο που έζησε στην Αθήνα

Την κοριτσάρα μας από την Πάφο την γνώρισε το ευρύ κοινό, τα τελευταία πέντε χρόνια, αν και η ίδια βρίσκεται στο χώρο πάρα πολλά χρόνια. Δεν τα βρήκε όλα ρόδινα, υπήρξαν δυσκολίες καθώς ο χώρος της δισκογραφίας αλλά και της showbiz είναι σκληρός.

Η Στέλλα Καλλή σε συνέντευξη της στο περιοδικό «YOU», παραδέχτηκε πως πριν την συνεργασία της με τον Φοίβο έκανε πάρα πολλή υπομονή «Έκανα πάρα πολλή υπομονή πριν από τον Φοίβο, αυτή ήταν η πρώτη σφαλιάρα γιατί ήμουν ένα παιδί που είχε μάθει να κερδίζει πάντα. Όταν ήρθε η ζωή να μου πει «τώρα θα κάνεις υπομονή», εκεί το πλήρωσα. Το ότι είχα ένα συμβόλαιο με τον Φοίβο τρία χρόνια σε ένα συρτάρι, μου φάνηκε… αιώνες μιας και είχα πολλή όρεξη. Το κατάφερα όλο αυτό με τόσο κόπο και πείσμα που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, ήμουν σε ένα κλουβί και έπρεπε να κάνω υπομονή…».

Η τραγουδίστρια, παρ’ όλο που ο χώρος από μόνος του είναι πολύ σκληρός και πολλές φορές άδικος, θέλησε να κάνει το δικό της απολογισμό και να δει τα λάθη του παρελθόντος.

«Άφησα σε ανθρώπους την καριέρα μου πιστεύοντας ότι θα κάνουν την δουλειά τους σωστά και αυτοί μπορεί να είχαν 15 πράγματα να κάνουν ενώ εγώ περίμενα ότι θα ασχοληθούν μ’ εμένα! Ήμουν ένα παιδί που έλεγα: «Μπορεί να μην ξέρεις, άρα κάτσε και άκου». Και ψεύτικα λόγια άκουσα και πολλά παραμύθια, όπως όλοι μας», εξομολογήθηκε.

Η Στέλλα Καλλή, όπως διαβάζουμε στο peoplegreece, μίλησε επίσης στην Τζώρτζια Συρίχα και για το πόσο ψυχοφθόρα διαδικασία είναι αυτή που πέρασε και μίλησε για την περίοδο που ένιωθε ξεκρέμαστη.

«Ένιωθα πάρα πολύ ξεκρέμαστη. Ειδικά όταν ξέρεις ότι εσύ δεν κοροϊδεύεις κανέναν. Το χειρότερο από όλα είναι ότι εγώ δεν ζήτησα ποτέ κάτι. Με προσέγγιζαν, μου έταζαν πολλά και ξαφνικά χάνονταν. Είχα κλείσει μια δουλειά και περίμενα να ξεκινήσω πρόβες και ξαφνικά δεν σήκωναν  τα τηλέφωνα… Απλώς έμαθα ότι αντί για μένα θα τραγουδάει μια άλλη», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top