ΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι έδρασαν και έφυγαν οι δράστες της δολοφονίας του 44χρονου υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι έδρασαν και έφυγαν οι δράστες  της δολοφονίας του 44χρονου υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες της δολοφονίας του 44χρονου υπαλλήλου για να φτάσουν στο ψιλικατζίδικο στην Τούμπα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν και έφυγαν φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ελλαδική ιστοσελίδα newsit.gr.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 03:47 τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/11/2021), όταν δύο άνδρες περπατούν με σταθερό και ψύχραιμο βηματισμό. Ο ένας από αυτούς όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr φοράει ανοιχτόχρωμα ρούχα και κρατάει στο δεξί του χέρι σακούλες, ενώ με το αριστερό ένα μικρό στρώμα. Μέσα σε αυτό έχει το όπλο το οποίο θα το χρησιμοποιήσει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα για να βγάλει από τη ζωή τον 44χρονο υπάλληλο.

Ο δεύτερος άνδρας φοράει ανοιχτόχρωμη μπλούζα και μαύρο παντελόνι, έχει περασμένο από το λαιμό του ένα τσαντάκι και στο αριστερό του χέρι κρατάει μια μικρή τσάντα. Και οι δύο φορούν κουκούλες, ενώ τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα με μάσκες κατά του κορονοϊού.

Στο αποκλειστικό βίντεο διάρκειας 97 δευτερολέπτων, ο δολοφόνος και ο συνεργός του κινούνται αρχικά ο ένας δίπλα στον άλλο για περίπου 35 δευτερόλεπτα. Κάποια στιγμή από δίπλα τους περνάει ένα ζευγάρι, με τους δράστες να μην δίνουν καμία σημασία και να συνεχίζουν το βηματισμό τους.'

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top