ΠΑΡΑ-THEMA

Σπείρα και στην Λάρνακα - «Φκάλλουν τους υαλοκαθαριστήρες και μετά σου ζητούν λεφτά - Εβούρησαν τζιαι έφυαν»

Σπείρα και στην Λάρνακα - «Φκάλλουν τους υαλοκαθαριστήρες και μετά σου ζητούν λεφτά - Εβούρησαν τζιαι έφυαν»

Σπείρα ατομων που βγάζουν υαλοκαθαριστήρες και στη συνέχεια ζητούν λεφτά, χτύπησε και στη Λάρνακα. Το φαινόμενο ήταν γνωστό στις Αρχές , απο καταγγελίες πολιτών στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό.

Ωστόσο ένα νέο περιστατικό στη Λάρνακα, δημοσιοποιήθηκε μέσω ενος χρήστη στο διαδίκτυο όπου έπεσαν θύματα συγκεκριμένης σπείρας μπροστά στα ίδια τους τα μάτια.

Οπως αναφέρει ο πολίτης στην ανάρτηση του σε χώρο στάθμευσης γνωστής αλυσίδας υπεραγορών στην Αραδίππου , τρείς άντρες έβγαζαν τους υαλοκαθαριστήρες , έβαζαν δικούς τους και ζητούσαν λεφτά. Ωστόσο οπως αναφέρει ο πολίτης η Αστυνομία είναι ενήμερη για την συγκεκριμένη δράση της σπείρας.

«Εχει 3 αντρες που προσπαθουν να πουλήσουν γυαλλοκαθαριστηρες στο παρκινγκ. Σαν εμαχουμασταν να κατεβουμε ηρτεν μονος του τζιαι απλα εφκαλε τους γυαλοκαθαριστηρες τζιαι εβαλε τους δικους του τζιαι εζηταν λεφτα, ο παπας μου σαν επροσπαθαν να τους βαλει ο αλλος ειπεν του να σταματησει τζιαι οτι εν θελει τζιαι τζιηνος απλα εγραφεν τον τζιαι εζηταν λεφτα. Λαλω του μια θκυο τρεις ευγενικα οτι εν θελουμε να τα φκαλει, λαλει μου «Δεν μιλαω σε εσενα» τζιαι λαλω του εν με ενδιαφερει φκαρτα τζιαι φυε, στην συνεχεια λαλει μας να τα αγορασουμε για να πκιαει γαλα, τζιαι λαλω του ωραια φκαρτα που πανω πκιαστα τζιαι αν θελεις γαλα η οτιδηποτε αλλο να σου πκιαω, εν ανταποκριθηκε τζιαι εσυνεχιζε να ζητα λεφτα , οι αλλοι εμπηκαν στο αυτοκινητο τζιαι οταν ο παπας μου εδωκεν του 10€ εβουρησαν εμπηκαν μεστο αυτοκινητο τζιαι εφυαν, φκαλλουν τους γυαλλοκαθαριστηρες τζιαι βαλλουν σου πανω αλλους τζιαι αναγκαζουν σε να τους δωκεις λεφτα ενω αμαν τους πεις εν θελεις απλα συνεχιζουν. Ενημερωθηκα επισης οτι φκαλλουν πραματα που παστα αυτοκινητα κτλ. Το ποστ μου εν καθαρα ενημερωτικο, εν ειδοποιησα την αστυνομια επειδη ειπαν μου τζιαμε οτι εν ενημερωμενοι οποτε καταλαβετε.» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top