ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Πάφου με ταυτότητα άλλου προσώπου - Δυο συλλήψεις για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Πήγε να  αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Πάφου με ταυτότητα άλλου προσώπου - Δυο συλλήψεις για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Yπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, γυναίκα που κατάγεται από τον Κόνγκο, ηλικίας 27 ετών, παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο αεροδρόμιο Πάφου για να αναχωρήσει με προορισμό την Γαλλία. Από τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποίησε γαλλικό δελτίο ταυτότητας το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Σε άλλη περίπτωση, ένα πρόσωπο από την Ινδία, ηλικίας 25 ετών, επίσης μετέβη στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό την αναχώρηση του. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθησαν υποψίες για την γνησιότητα των εγγράφων. Ακολούθως σε έλεγχο από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος φέρεται να παρουσίασε ψευδή στοιχεία και ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top