Απίστευτο περιστατικό: Έκλεψε πέτρες από αρχαιολογικό χώρο για να… χτίσει το σπίτι του

Απίστευτο περιστατικό: Έκλεψε πέτρες από αρχαιολογικό χώρο για να… χτίσει το σπίτι του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη με «πρωταγωνιστή» έναν άνδρα που κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 56χρονος έχτιζε το σπίτι του στην περιοχή του Παλαίκαστρου Σητείας ωστόσο κάποια στιγμή… ξέμεινε από υλικά.
Ο ίδιος αντί να πάει να αγοράσει τις πέτρες που χρειαζόταν αποφάσισε να πάει στον αρχαιολογικό χώρο που υπήρχε κοντά στο σπίτι του και να φορτώσεις τις πέτρες από τις αρχαιότητες για να συνεχίσει το χτίσιμο του σπιτιού του.

Η κίνησή του όμως έγινε αντιληπτή με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Ο 56χρονος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίκειται συνάντηση ΠτΔ με τον νέο επικεφαλή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Προσπάθησε να επικοινωνήσει ο Ερχιουρμάν

Επίκειται συνάντηση ΠτΔ με τον νέο επικεφαλή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Προσπάθησε να επικοινωνήσει ο Ερχιουρμάν

Επίκειται συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον νέο επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και ειδικό αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Χασίμ Ντιάν τις προσεχείς ημέρες δήλωσε στο Τρίτο, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE