LIFESTYLE

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα

Yπομονή και γερά νεύρα θα χρειαστεί αυτή η εβδομάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων. Το κλίμα προβλέπεται ψυχρό και επιθετικό, ενώ η αντίθεση Ερμή και Ουρανού, δεν βοηθά πολύ τις καταστάσεις. Οι επόμενες ημέρες θα εστιάσουν στον επαναπροσδιορισμό των σχέσεών μας, αλλά και στην αυτοκριτική μας.

Παρά τις δύσκολες όψεις που εξελίσσονται, τα παρακάτω ζώδια θα έχουν μια καλή εβδομάδα:

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα «αγκαλιάζετε» τις αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Ωστόσο, μην σκέφτεστε αυτές τις αλλαγές ως απώλεια, αλλά ως απελευθέρωση. Αυτές τις ημέρες, απαλάσσεστε από σχέσεις που μπορεί να μην σας έβγαζαν τον καλύτερό σας εαυτό. Αν θέλετε περισσότερα από τη ζωή, είναι σημαντικό να αφήνετε όσα δεν σας ικανοποιούν. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας και αφήστε τον εαυτό σας να δώσει συγχώρεση.

Τοξότης
Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ίσως νιώθετε πως επιστρέφετε στη ζωή, έπειτα από έναν πολύ βαθύ και μακρύ ύπνο. Ο ήλιος βρίσκεται στον 12ο οίκο σας και σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε μέσα σας, να αγκαλιάσετε τα όνειρά σας και να γιατρέψετε τις πληγές σας. Και καθώς η εποχή του Τοξότη πλησιάζει, ίσως αρχίσετε να νιώθετε και πάλι ο εαυτός σας. Τώρα είναι η ευκαιρία για να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Αν υπάρχει κάποιος που περνά καλά αυτή την εβδομάδα, αυτοί είστε εσείς, Αιγόκεροι. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας κάνει να νιώθετε ποθητοί και ελκυστικοί. Κι όταν η Αφροδίτη σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 19, τότε μπορεί να εκπλαγείτε από το τι θα σας αρέσει και το τι θα βρίσκετε εκλυστικό. Μπορεί ακόμη να νιώσετε και την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τα ραντεβού και τις εξόδους και να εστιάσετε στο πόσο όμορφα νιώθετε όταν προσέχετε τον εαυτό σας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top