ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απρόσμενες εξελίξεις για την υπόθεση του Ντίνου Έλληνα - Δεν εξασφαλίστηκαν τα δεδομένα που υπήρχαν από τις αρχικές πληροφορίες

Απρόσμενες εξελίξεις για την υπόθεση του Ντίνου Έλληνα - Δεν εξασφαλίστηκαν τα δεδομένα που υπήρχαν από τις αρχικές πληροφορίες

Απρόσμενες εξελίξεις για την υπόθεση που αφορά το σχέδιο δολοφονίας εναντίον του προέδρου της σχολικής εφορείας Ντίνου Έλληνα, καθώς δεν εξασφαλίστηκαν τα δεδομένα που υπήρχαν από τις αρχικές πληροφορίες του πληροφοριοδότη.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι: «Εντός της μέρας θα γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη με την υπόθεση, καθώς θα σταλεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας».

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από μαρτυρία που έφτασε στην Αστυνομία για πρόσωπα που σχεδίαζαν τη δολοφονία του Προέδρου της σχολικής εφορίας με την Αστυνομία να προχωρεί στις συλλήψεις τριών ατόμων.

Μάλιστα από τις πληροφορίες που εξασφάλισαν οι Αρχές, ήθελαν τους δράστες να πηγαίνουν ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες για να του πουν τα κάλαντα και να τον εκτελέσουν.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 26χρονος φέρεται – όπως αναφέρεται στη μαρτυρία - να είναι το πρόσωπο που προμήθευσε με δυο πιστόλια τους δυο υπόπτους που, νωρίτερα χθες, τέθηκαν υπό πενθήμερη προσωποκράτηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε όπλο, παρά μόνο ένα ομοίωμα πιστολιού, στα υποστατικά των δυο αδελφών, 25 και 26χρόνων, η εργοληπτική εταιρεία των οποίων συνεργάζεται με τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top