Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η Διευθύντρια των Φυλακών, με μια απόφαση της που χαρακτηρίζεται ως «βόμβα» σκόρπισε χαμόγελα στους δηλωμένους ως gay κρατούμενους.
Μετά από αίτημα τους, για να παρευρεθούν στο Cyprus Pride που έγινε σήμερα στη Λευκωσία, η Άννα Αριστοτέλους, έδωσε την άδεια της και έτσι με συνοδεία δεσμοφυλάκων κατάφεραν να παρελάσουν υπερήφανα μαζί με τα άλλα μέλη της ΛΟΑΤ και όχι μόνο.

Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα αποδεικνύεται έμπρακτα ότι στις Κεντρικές Φυλακές έχουν υιοθετήσει ένα πιο ανθρωποκεντρικό και φιλικό προς τους κρατούμενους πρόσωπο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




