"Ντου" της Αστυνομίας σε αποθήκη στη Λευκωσία: Έμπλεξε 55χρονος με αυτά που εντοπίστηκαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

"Ντου" της Αστυνομίας σε αποθήκη στη Λευκωσία: Έμπλεξε 55χρονος με αυτά που εντοπίστηκαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σήμερα, σε υποστατικό στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν το πρωί σήμερα, έρευνα σε αποθήκη, η οποία ενοικιάζεται από 55χρονο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση από το Αρχιτελωνείο Λευκωσίας, για παρόμοιας φύσεως υπόθεση. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 663 κούτες και έξι πακέτα τσιγάρα, 17 κούτες θερμαινόμενων προϊόντων καπνού και 500 γραμμάρια καπνού.

Μετά τον εντοπισμό των πιο πάνω προϊόντων ο 55χρονος συνελήφθη εκ νέου από τελωνειακό λειτουργό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και εμπορίας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Το Τμήμα Τελωνείων συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.