ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή στην απόπειρα φόνου στη Λευκωσία από το 2019 - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Ανατροπή στην απόπειρα φόνου στη Λευκωσία από το 2019 - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Ανατροπή στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, μετά από απόφαση μάρτυρα να μην καταθέσει εναντίον του κατηγορούμενου για απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2019 στην περιοχή της Έγκωμης.

Ο ύποπτος μετά και την τελευταία εξέλιξη αφέθηκε ελεύθερος καθώς απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες για την εν λόγω υπόθεση, με την ποινική δίωξη του 45χρονου να αναστέλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της απόπειρας φόνου αποφάσισε να μην καταθέσει εναντίον του κατηγορούμενου, ο οποίος από το 2019 βρισκόταν ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.  

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε τον Νοέμβρη του 2019, σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, όταν μετά από διαπληκτισμό, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σε πρώτο στάδιο οι εξετάσεις έδειχναν ως δράστη τον 45χρονου, ο οποίος τότε αρνήθηκε τις κατηγορίες. Το γεγονός ότι δεν εξασφαλίστηκε επαρκές μαρτυρικό υλικό σε συνδυασμό με το ότι το θύμα δεν κατέθεσε εναντίον του, οδήγησε στο να αφεθεί σήμερα ελεύθερος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top