Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Ένα απροσδόκητο και ευτυχώς όχι μοιραίο λάθος καταγράφηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, όταν μία νεαρή γυναίκα πήγε για να κάνει την αναμνηστική δόση (3η), αλλά ο νοσηλευτής, όπως αναφέρει το anatolh.com, της έκανε… πενταπλή δόση.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά για προληπτικούς λόγους, ούτως ώστε να την παρακολουθούν για να μην αντιμετωπιστεί τυχόν παρενέργεια.

Στην Κρήτη παρατηρείται μεγάλη πρόοδος πάντως στους εμβολιασμούς, με το Λασίθι να προπορεύεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE