Αβέρωφ Νεοφύτου για κακόβουλες ενέργειες σε σχολεία: «Δεν έχουν θέση τέτοιες πράξεις στην κοινωνία μας»

Αβέρωφ Νεοφύτου για κακόβουλες ενέργειες σε σχολεία: «Δεν έχουν θέση τέτοιες πράξεις στην κοινωνία μας»

"Σήμερα 2 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν δυστυχώς, δυο πολύ ανησυχητικά γεγονότα για την κοινωνία μας. Αναφέρομαι στη φωτιά που ξέσπασε στο Δημοτικό σχολείο Δευτεράς και στην έκρηξη σε Δημοτικό σχολείο στο Ζακάκι. Δήθεν ως διαμαρτυρία ενάντια στα υγειονομικά μέτρα της κυβέρνησης." ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

"Πρόκειται για πράξεις τυφλής, δολοφονικής βίας που στρέφεται ενάντια στα παιδιά μας και φυσικά τις καταδικάζουμε απερίφραστα. Ενέργειες σαν κι αυτές δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας και οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Θέση με την οποία είμαι βέβαιος ότι συμφωνεί η πλειοψηφία της κοινωνίας η οποία συμμετέχει θετικά σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για αναχαίτιση της πανδημίας", σημείωσε.

Στόχος μας, κατέληξε, είναι η διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας και υγείας. Και στην επίτευξη αυτών των στόχων, η βία δεν έχει καμία θέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE