LIFESTYLE

«Βγήκε η Τατιάνα και είπε μ@λ@κιες γιατί έχει παιδιά και νομίζει πως θα τους κάνω π@@@στηδες!»

«Βγήκε η Τατιάνα και είπε μ@λ@κιες γιατί έχει παιδιά και νομίζει πως θα τους κάνω π@@@στηδες!»

Ο Φώτης Σπύρου βρέθηκε χτες καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» και μίλησε για τον γάμο του, τη σχέση με τους γονείς του, ενώ επιτέθηκε και στον Λιάγκα και τη Στεφανίδου.

«Παντρεύομαι στις 18 Οκτωβρίου», δήλωσε ο ίδιος και κατόπιν πρόσθεσε: «Θέλω να στείλω δύο μηνύματα. Δεν προτρέπω κανέναν να είναι gay γιατί δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα. Πονάς και υποφέρεις πολύ. Μακάρι να μην συνέβαινε στη ζωή κανενός. Όταν μου συνέβη εμένα μικρό παιδί, φαντάσου τι bullying έφαγα και τι έχω περάσει. Είμαι στα 40 μου και τώρα έχω τα κότσια να βγω να το πω».

Τέλος αναφέρθηκε και στη δύσκολη σχέση με τους γονείς του: «Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος επειδή έχουν πληγωθεί από αυτή την κατάσταση. Το ήξεραν πριν από μένα για μένα και λίγο πολύ το περίμεναν. Μακάρι μετά το τέλος της εκπομπής να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να πάω για φαγητό. Θα ήταν το πιο ευτυχισμένο πράγμα στην ζωή μου».

Επιπλέον ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να απαντήσει στα σχόλια των Λιάγκα και Στεφανίδου. «Βγήκε ο Λιάγκας ο σούπερ ηθικός και η Φαίη του λέει τι λες τώρα και τσακώθηκαν στον αέρα. Βγήκε η Τατιάνα και είπε μ@λ@κιες γιατί έχει παιδιά και νομίζει πως θα τους κάνω π@@@στηδες».

Επιπλέον ο ίδιος στην εκπομπή Όλα Καλά της Ιωάννας Λίλη δήλωσε πως σε ηλικία 4 ετών .... πήγαινε και με αγόρια και με κορίτσια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top