ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απορρίφθηκε το πολιτικό του άσυλο και διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 22χρονο

Απορρίφθηκε το πολιτικό του άσυλο και διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 22χρονο

Δύο υποθέσεις παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνά η ΥΑΜ Πάφου εναντίον 32χρονης και 22χρονου στην Πάφο.  


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες στις 21:30 το βράδυ μέλη της ΥΑΜ συνέλαβαν στην Γεροσκήπου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Δημοκρατία γυναίκα ηλικίας 32 ετών. Η 32χρονη φέρεται να αφίχθη στην Δημοκρατία στις 9.9.18 μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας για άδεια εργασίας ως οικιακή βοηθός και της παραχωρήθηκε άδεια διαμονής  και εργασίας μέχρι 14.3.21.

Στην συνέχεια δεν προχώρησε στην ανανέωση της άδειας της και έκτοτε φαίνεται να διαμένει παράνομα στην Δημοκρατία. Μεταφέρθηκε στην συνέχεια στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση. Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως αναμένεται να δρομολογηθεί η διαδικασία για απέλαση της από την Δημοκρατία.
 
Εξάλλου σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 02:00 το πρωί ενώ μέλη του ΤΑΕ Πάφου βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο και ανέκοψαν για έλεγχο ένα άτομο ο οποίος εξερχόταν από περίπτερο στην πιο πάνω οδό.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το πιο πάνω πρόσωπο δεν έφερε την ταυτότητα του και συνελήφθη αρχικά για εξακρίβωση στοιχείων. Όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις πρόκειται για 22χρονο του οποίου σύμφωνα με την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης η αίτηση για πολιτικό άσυλο απορρίφθηκε στις 12.4.21 και έκτοτε φαίνεται να διαμένει παράνομα στην Δημοκρατία.

Την ίδια ημέρα  και ώρα 03:00 το πρωί μέλη της ΥΑΜ Πάφου συνέλαβαν τον 22χρονο και αυτός τέθηκε υπό κράτηση στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου. Η ΥΑΜ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top