ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζήτησε έκθεση ο Αρχηγός Αστυνομίας για τη σύλληψη γυναίκας που δεν έχει να φάει στην Πάφο και ήθελε να μιλήσει με τον Πρόεδρο

Ζήτησε έκθεση ο Αρχηγός Αστυνομίας για τη σύλληψη γυναίκας που δεν έχει να φάει στην Πάφο και ήθελε να μιλήσει με τον Πρόεδρο

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 60χρονης στην Πάφο, που ήθελε να μιλήσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη για τη φτώχεια. Άμεση ήταν η αντίδραση του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου μετά το συμβάν που σημειώθηκε χθες με τη σύλληψη γυναίκας πριν την άφιξη του ΠτΔ στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη.

Μιλώντας  στην εκπομπή του Thema Web Tv Radio, «Πρώτη Ενημέρωση» και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Τσαγγάρη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστουδουλίδη,  είπε ότι όλα αυτά  έγιναν εν αγνοία του Προέδρου, ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό τυχαία το απόγευμα από το Κυπριακό Πρακτορείο, όταν δημοσίευσε την είδηση.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέφρασε την επιθυμία να μιλήσει με την συγκεκριμένη κυρία, έχουμε εξασφαλίσει τα στοιχειά της και δεν αποκλείεται η τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου μαζί της.»

Εξάλλου ο Αρχηγός Αστυνομίας ζήτησε έκθεση γεγονότων από τον Αστυνομικό διευθυντή Πάφου για το περιστατικό, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως ατυχές και αφού μελετηθεί θα αποφασιστεί ο περαιτέρω χειρισμός του όλο θέματος από πλευράς της Δύναμης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για  γυναίκα άνεργη, με γιο στρατιώτη , η οποία αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα για αρκετά χρόνια. Η 60χρονη όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ανέμενε έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου προκειμένου να δώσει στον ΠτΔ δύο επιστολές.

Όπως ισχυρίζεται η 60χρονη δεν ήθελε να προκαλέσει φασαρία απλά επιθυμία της ήταν να συνομιλήσει για λίγα δευτερόλεπτα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, πριν την είσοδο του στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top