LIFESTYLE

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτός ο γάμος»: Η «πεθερά» του Κύπριου gay συγγραφέα σπάει τη σιωπή της…

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτός ο γάμος»: Η «πεθερά» του Κύπριου gay συγγραφέα σπάει τη σιωπή της…

Η λέξη «πεθερά» μπαίνει σε εισαγωγικά, γιατί η μητέρα του συντρόφου του Μάριου Φρίξου δεν αποδέχεται αυτήν την ταμπέλα.

Από την πρώτη μέρα, που βγήκε στη δημοσιότητα ο επικείμενος γάμος του Κύπριου συγγραφέα με τον εδώ και έξι χρόνια σύντροφό του, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και απασχόλησε κι άλλα Μέσα ενημέρωσης, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Αυτό φαίνεται να μην άρεσε ιδιαίτερα στη μητέρα του συντρόφου του Φρίξου, η οποία μας άνοιξε τη ψυχή και την καρδιά της, αποκαλύπτοντας μας τους λόγους που δεν επιθυμεί να γίνει αυτός ο περιβόητος γάμος.

Σε μια συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η πονεμένη αυτή γυναίκα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ειπώθηκαν πολλά πράγματα, που για την ώρα θα ήταν φρόνιμο να μην βγουν στη δημοσιότητα, γιατί τότε ίσως θα έχουμε να γράφουμε για το νέο τηλεοπτικό πρόσωπο, που όλες οι εκπομπές θα σπεύσουν να εξασφαλίσουν την παρουσία της στα πάνελ.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως η εν λόγω μητέρα, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του γιου της, τον οποίο στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

Το ΟΧΙ της απελπισμένης μάνας στον προγραμματισμένο γάμο

Αυτό που την κάνει όμως να διαφωνεί και να δηλώνει αποφασισμένα πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο γάμος των δύο αντρών, είναι η επιλογή του τέκνου της.

Όπως μας αποκάλυψε στο παρελθόν, ο λεγόμενος «γαμπρός» της έχει δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων, τόσο στον ίδιο τον σύντροφό του, όσο στην οικογένεια αλλά και στο χώρο εργασίας του.

«Προσπαθώ και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι τέλους, να προστατεύσω τον γιο μου από έναν άνθρωπο που τον εκμεταλλεύεται με σκοπό τη δική του, προσωπική προβολή» μας είπε κλαίγοντας.

Σε ερώτησή μας, πως περιμένει ότι θα αντιδράσει ο Μάριος Φρίξου με αυτήν τη συνέντευξη, που ομολογουμένως έχει χιλιάδες υποστηρικτές στα social media, η απάντησή της ήταν άμεση και ξεκάθαρη:

«Δεν με νοιάζει. Εγώ προσπαθώ να σώσω τον γιο μου και θα τα καταφέρω.»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top