ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

Συνολικά  8.327 εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, σήμερα Δευτέρα, διενεργήθηκαν στην Πάφο 936 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 417 εμβολιασμοί, στην Λάρνακα 1.214 εμβολιασμοί.
 
Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν στην Κρατική Β´ 1.341 εμβολιασμοί, στην Κρατική Ε ´ 1.653 εμβολιασμοί, στα Λατσιά 306 εμβολιασμοί.
 
Στην Λεμεσό διενεργήθηκαν στο Σπύρος Κυπριανού 1.744 εμβολιασμοί, στην Λινόπετρα 517 εμβολιασμοί και στην Κυπερούντα 199 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE