ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

Συνολικά  8.327 εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, σήμερα Δευτέρα, διενεργήθηκαν στην Πάφο 936 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 417 εμβολιασμοί, στην Λάρνακα 1.214 εμβολιασμοί.
 
Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν στην Κρατική Β´ 1.341 εμβολιασμοί, στην Κρατική Ε ´ 1.653 εμβολιασμοί, στα Λατσιά 306 εμβολιασμοί.
 
Στην Λεμεσό διενεργήθηκαν στο Σπύρος Κυπριανού 1.744 εμβολιασμοί, στην Λινόπετρα 517 εμβολιασμοί και στην Κυπερούντα 199 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE