LIKE ONLINE

Στο ρεκόρ Γκίνες κοπέλα με το μεγαλύτερο όνομα στον κόσμο - Έχει πιστοποιητικό γέννησης 61 εκατοστά - ΒΙΝΤΕΟ

Στο ρεκόρ Γκίνες κοπέλα με το μεγαλύτερο όνομα στον κόσμο - Έχει πιστοποιητικό γέννησης 61 εκατοστά - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα είθισται οι γονείς να δίνουν στα παιδιά τους το όνομα των παππούδων και των γιαγιάδων τους. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει στο εξωτερικό, καθώς οι γονείς επιλέγουν να δίνουν τα παιδιά τους ονόματα εμπνευσμένα από την αγαπημένη τους ταινία ή φαγητό ή ποδοσφαιριστή ή ταινία.

Μια μητέρα στις ΗΠΑ, η Σάντρα Γουίλιαμς αποφάσισε να μην δώσει στο παιδί της ένα κλασικό όνομα των τριών ή τεσσάρων γραμμάτων, όπως «Tom» ή «Sam» και προτίμησε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η κόρη της γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και οι γονείς της έγραψαν στο πιστοποιητικό γέννησής της «Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams». Στη συνέχεια προκειμένου να κάνουν ακόμα περισσότερο την διαφορά τροποποίησαν το παραπάνω όνομα της κόρης τους και το έκαναν:

Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να μπουν στο ρεκόρ Γκίνες καθώς το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους είχε μήκος 61 εκατοστά! Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να την φωνάζουν με αυτό το όνομα. Οι φίλοι της αποφάσισαν να την φωνάζουν Τζέιμι και το κορίτσι το 1997 εμφανίστηκε μαζί με την μητέρα της στην εκπομπή της Όπρα. Η παρουσιάστρια τότε ρώτησε την μητέρα τι σκεφτόταν δίνοντας αυτό το όνομα στην κόρη της.

«Δεν ήθελα το όνομά της να το έχει κανένας άλλος. Έπρεπε να είναι διαφορετικό και εγώ ήθελα να μπει στο βιβλίο Γκίνες», ήταν η απάντηση της μητέρας. Μετά την κατάρριψη του ρεκόρ, το Τέξας άλλαξε τον νόμο, ώστε τα παιδιά να έχουν ένα όνομα που θα χωράει στο πλαίσιο του εντύπου πιστοποιητικού γέννησης. Η ιστορία αυτή ήρθε και πάλι στο προσκήνιο προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. «Τι ηλίθιο πράγμα να κάνεις στο παιδί σου...», έγραψε κάποιος.

«Ρωτήστε την μητέρα αν μπορεί να πει το όνομα της κόρης της», πρόσθεσε κάποιος άλλος. «Μου αρέσει που το επίθετο της είναι απλώς Γουίλιαμς», σχολίασε άλλος με δόση ειρωνείας.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top