Θλίψη: Πέθανε 33χρονος Κύπριος τραγουδιστής

Θλίψη: Πέθανε 33χρονος Κύπριος τραγουδιστής

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Ο 33χρονος από νεαρή ηλικία έδειξε κλίση στη μουσική και άρχισε να συνθέτει και να τραγουδά τα δικά του τραγούδια, τα οποία ανέβαζε στο ιντερνέτ. Έγραφε επίσης μουσική για βίντεο κλιπ και σύντομα κωμικά κυρίως έργα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE