ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Gourmet Kings: η νέα γκουρμέ κατηγορία στο μενού των Burger King που θα λατρέψεις

Gourmet Kings: η νέα γκουρμέ κατηγορία στο μενού των Burger King που θα λατρέψεις

Τα Burger King έχουν ετοιμάσει μια μοναδική σειρά για τους λάτρεις των burgers που έχουν αδυναμία στις γκουρμέ γεύσεις.

Η νέα premium σειρά ονομάζεται “Gourmet Kings” και περιλαμβάνει τέσσερις ολοκαίνουριες, λαχταριστές επιλογές, φτιαγμένες από προσεκτικά διαλεγμένα και ποιοτικά υλικά.
Συγκεκριμένα, τα νέα γκουρμέ Angus burgers περιέχουν μπιφτέκι εκλεκτής ποιότητας από 100% βοδινό Aberdeen Angus, αφράτο ψωμάκι μπριός, γαλλικό τυρί cantal (Π.Ο.Π.) και φρέσκια ρόκα. Για τους λάτρεις των chicken burgers το Burger King έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό chicken burger με τα ίδια προσεγμένα υλικά αλλά αντί για του Aberdeen Angus προσφέρεται παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο. Κάθε burger περιέχει διαφορετική σως από την οποία πήρε και το όνομα του. Οι αποκλειστικές σως του Burger King είναι από ουίσκι, τρούφα και cajun.


Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα νέα Gourmet Kings:

Whiskey Angus
Mπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη ουίσκι σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριος.

Spicy Whiskey Angus
Μπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη ουίσκι σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, jalapenos, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριος.

Truffle Angus
Μπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη σως από τρούφα, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, τραγανά κρεμμύδια, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριος.

Cajun Chicken
Παναρισμένο στήθος κοτόπουλο με κρεμώδες cajun σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα και ζουμερές ντομάτες σε ψωμάκι μπριος.

Τα Gourmet Kings είναι ήδη διαθέσιμα για να τα απολαύσεις σε όλα τα εστιατόρια Burger King, αλλά και στο σπίτι μέσω της υπηρεσίας delivery. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εντυπωσιάσουν με την απίθανη τους γεύση και την εξαιρετική τους ποιότητα.


Τα Burger King συνεχίζουν να καινοτομούν και να προσφέρουν νέες γεύσεις για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Καλή όρεξη από τα Burger King λοιπόν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top