Η τέταρτη δόση και το... σούπερ εμβόλιο του Φάουτσι - Πώς σχολιάζει η Δρ. Πανά -ΒΙΝΤΕΟ

Η τέταρτη δόση και το... σούπερ εμβόλιο του Φάουτσι - Πώς σχολιάζει η Δρ. Πανά -ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική της άποψη για την πιθανότητα χορήγησης τέταρτης δόσης, έδωσε το μέλος της Επιστημονικής Ομάδας, Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» είπε ότι «θεωρώ ότι ας πάμε βήμα με βήμα με το κομμάτι των εμβολίων. Μακάρι να βγει ένα σούπερ εμβόλιο. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λέει ο Δρ. Φάουτσι. Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλύτερη κατάσταση λόγω του καιρού. Μακάρι να έχουμε κάτι τέτοιο στο μέλλον αλλά δεν είναι ώρα για αυτό. Αναμένουμε κάτι που μπορεί να μην γίνει».

«Κανένας δεν είναι αρνητικός για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης, οι πρακτικές βασίζονται σε δεδομένα που επί του παρόντος δεν υπάρχουν αρκετά για την τέταρτη δόση. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής αφορά μόνο ηλικιωμένους και ανοσοκατασταλμένους».

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE