Η τέταρτη δόση και το... σούπερ εμβόλιο του Φάουτσι - Πώς σχολιάζει η Δρ. Πανά -ΒΙΝΤΕΟ

Η τέταρτη δόση και το... σούπερ εμβόλιο του Φάουτσι - Πώς σχολιάζει η Δρ. Πανά -ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική της άποψη για την πιθανότητα χορήγησης τέταρτης δόσης, έδωσε το μέλος της Επιστημονικής Ομάδας, Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» είπε ότι «θεωρώ ότι ας πάμε βήμα με βήμα με το κομμάτι των εμβολίων. Μακάρι να βγει ένα σούπερ εμβόλιο. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λέει ο Δρ. Φάουτσι. Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλύτερη κατάσταση λόγω του καιρού. Μακάρι να έχουμε κάτι τέτοιο στο μέλλον αλλά δεν είναι ώρα για αυτό. Αναμένουμε κάτι που μπορεί να μην γίνει».

«Κανένας δεν είναι αρνητικός για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης, οι πρακτικές βασίζονται σε δεδομένα που επί του παρόντος δεν υπάρχουν αρκετά για την τέταρτη δόση. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής αφορά μόνο ηλικιωμένους και ανοσοκατασταλμένους».

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE