ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο άτυχος Ευάγγελος είχε λάβει ειδική άδεια για να πάει να πάρει ρούχα - Αναζητείται μαρτυρία πρόκλησης του μοιραίου τροχαίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο άτυχος Ευάγγελος είχε λάβει ειδική άδεια για να πάει να πάρει ρούχα - Αναζητείται μαρτυρία πρόκλησης του μοιραίου τροχαίου - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγική εξελίχθηκε η έξοδος του 19χρονου Ευάγγελου από τον στρατό αφού του στοίχισε τη ζωή. Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε άλλος 19χρονος εθνοφρουρός, το οποίο ανετράπη σε τροχαίο σήμερα στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.

Έπειτα από έξοδο που έλαβαν από τη μονάδα αεροπορίας στο Τρόοδος, πήγαιναν στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

«Κατά τις 2 το μεσημέρι, όχημα που κινείτο στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως, αφού κτύπησε βίαια, προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου», δήλωσε ο Αιμίλιος Καφάς.

Οι δύο νεαροί ήταν αρχικά εγλωβισμένοι στα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Όταν διακομίστηκαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών διαπιστώθηκε ο θάνατος του Ευάγγελου.

Αιμίλιος Καφάς
«Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αρκετά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή και εκ πρώτης όψεως είναι εκτός κινδύνου.
Αναζητούμε μαρτυρία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα αυτό. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι υπήρχε αυξημένη ταχύτητα στο όχημα, η οποία ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τους δυο επιβαίνοντες να μην τραυματιστούν ή να μην χάσουν τη ζωή τους, παρά το γεγονός ότι έφεραν ζώνες ασφαλείας».

Ο άτυχος Ευάγγελος είχε λάβει ειδική άδεια για να πάει να πάρει ρούχα και να επιστρέψει πίσω στο στρατό. H νεκροτομή θα φανερώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Alpha

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top