Κυριάκος Χατζηβασίλης: Αναλαμβάνει τα ηνία στον Δήμο Γεροσκήπου

Κυριάκος Χατζηβασίλης: Αναλαμβάνει τα ηνία στον Δήμο Γεροσκήπου

Δημαρχεύων μέχρι το Μάιο του 2024 θα είναι ο αντιδήμαρχος στον Δήμο Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης μετά την υπερψήφιση χθες 20/1 από την Ολομέλεια της Βουλής της τροποποίησης στους νόμους περί Δήμων και περί Κοινοτήτων, ώστε σε περίπτωση κένωσης θέσης δημάρχου ή κοινοτάρχη πριν από τις επόμενες εκλογές του Μαΐου του 2024, να μην πραγματοποιείται αναπληρωματική εκλογή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε ότι πρώτιστος στόχος παραμένει η διάσωση και επέκταση του Δήμου Γεροσκήπου. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, πρόσθεσε, θα προσπαθήσει μαζί με το δημοτικό συμβούλιο να υλοποιήσει το έργο το οποίο είχε προγραμματιστεί από την αρχή της πενταετίας, ενώ σίγουρα με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, θα γίνουν και περαιτέρω σχεδιασμοί και προσπάθειες για το καλύτερο δυνατόν προς όφελος του Δήμου.

Πρόσθεσε πως κάποια ζητήματα έχουν καθυστερήσει ένεκα των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει είτε ο κορωνοϊός, είτε το θέμα της μεταρρύθμισης με αποτέλεσμα να υπάρξουν είτε αναστολές έργων είτε αναθεώρηση των προτεραιοτήτων.

Θεωρώ, είπε, «ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στο δημοτικό συμβούλιο και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτά που έχουν προγραμματιστεί».

Ερωτηθείς για τις προτεραιότητες που θα θέσει για τον Δήμο Γεροσκήπου, ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως είναι να διατηρήσει την πολύ σωστή οικονομική κατάσταση που έχει μέχρι στιγμής. Ακόμη να εκτελεστούν κάποια πολεοδομικά έργα τα οποία είναι προγραμματισμένα και καθυστέρησαν.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE