Τσάκωσαν υπάλληλο χωρίς safepass σε υποστατικό στη Λευκωσία - Χιλιάδες ευρώ η «καμπάνα»

Τσάκωσαν υπάλληλο χωρίς safepass σε υποστατικό στη Λευκωσία - Χιλιάδες ευρώ η «καμπάνα»

Σε καταγγελίες 28 πολιτών και 15 υπεύθυνοι υποστατικών, εκ των οποίων τα 12 στην Λευκωσία, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.124 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 574 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 15 πολίτες και 12 υπεύθυνοι υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 250 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 454 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και ένας υπεύθυνος υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 122 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 340 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν ένας πολίτης και ένας υπεύθυνος υποστατικού, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 198 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 196 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Από τα πρόστιμα το μεγαλύτερο ήταν €4.000 σε υποστατικό στην Λευκωσία καθώς υπάλληλος εργαζόταν χωρίς safepass.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE