Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αστυνομικός – Νεαρός ήθελε να απογειώσει το αυτοκίνητό του

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αστυνομικός – Νεαρός ήθελε να απογειώσει το αυτοκίνητό του

Κοντά στο Ζύγι ο Αστυνομικός του υπέδειξε να σταματήσει…

Νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά το Ζύγι, με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το όριο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου διενεργούσαν χθες βράδυ έλεγχο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζύγι.

Σε κάποια στιγμή, γύρω στις 21.00 το βράδυ η Αστυνομία εντόπισε ένα νεαρό, 21 χρόνων, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το όριο.

Ο νεαρός συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE