LIFESTYLE

Τρίτη σήμερα και τα ζώδια πάνε παραλία!

Τρίτη σήμερα και τα ζώδια πάνε παραλία!

Και για όσους δεν καταλάβατε τι σημαίνει «πάνε παραλία», φράση που γράψαμε στον τίτλο, διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και θα συνειδητοποιήσετε πολύ καλά.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς με την σημερινή Νέα Σελήνη θα μπορούσα να πω ότι ξεκινά μια σημαντική περίοδος για τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, για να κάνετε συζητήσεις μαζί τους, αν και δεν είναι βέβαιο ότι αυτές οι συζητήσεις θα βρουν και το κοινό σημείο επαφής που εσείς αναζητάτε. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τις συζητήσεις αυτές. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, σημαίνει ότι για εσάς που είστε γεννημένοι μετά την Πρωταπριλιά έρχεται μια σημαντική περίοδος, μια περίοδος που μπορεί να αποδώσει πολλά στην συναισθηματική σας ζωή! Μπορείτε λοιπόν τώρα να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά (όσοι είστε γονείς), ενώ και ο ερωτικός σας σύντροφος γίνεται πολύ σημαντικός για εσάς. Επίσης τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιχειρηματική δράση και την ζωή γενικότερα όσων είστε γεννημένοι μετά τις 8-10 Απριλίου. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτόν τον Ιούνιο, που όλο και κάτι έχει να σας δώσει, ειδικά έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 10 Απριλίου. Η εύνοια αυτή θα σας ακολουθεί ως και τις 11 Αυγούστου, μην αφήσετε λοιπόν ούτε μέρα να πάει χαμένη, αρκεί βεβαίως να προσέξετε γενικότερα τον τρόπο που θα χειριστείτε τα πράγματα! Ελάτε πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, ενώ σε ότι έχει σχέση με την εργασία σας και ειδικά θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά θα πρέπει τώρα να τα μελετήσετε προσεκτικά, μιας και ο Κρόνος έχει επιστρέψει στον Σκορπιό και επηρεάζει αυτούς τους τομείς του ωροσκοπίου σας.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους η Νέα Σελήνη ενδεχομένως να φέρει ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα σε κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Να είστε γενικότερα προσεκτικοί στα νέα ξεκινήματα τα οποία θα πρέπει να είναι σταθερά, να υπόσχονται διάρκεια, ενώ αν πρόκειται να κάνετε μια συζήτηση οικονομικής φύσεως το πρώτο που θα πρέπει να κοιτάξετε δεν είναι το τι και πόσα σας δίνουν, αλλά το εάν αυτά που θα πάρετε θα έχουν διάρκεια. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα πρέπει να ρυθμίσετε τυχόν θέματα ακίνητης περιουσίας τα οποία θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικά. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με θέματα της εργασίας σας αυτό τον καιρό θα πρέπει να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Με πρόσωπα κύρους θα κάνετε συζητήσεις που έχουν σχέση με το εργασιακό σας περιβάλλον. Αν είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοί μου με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο η εποχή αυτή σας ανήκει με τα πράγματα να λένε πολλά για εσάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουνίου. Ελάτε τώρα σε επαφή με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας με τους οποίους ενδεχομένως να συζητήσετε και ένα οικονομικό σας θέμα. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται, ιδιαίτερα για όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο. Για όσους έχετε γενέθλια μετά τις 10 Ιουνίου μπορεί να υπάρξουν πολλές αλλαγές, με τον μήνα αυτό να είναι εξαιρετικός, να δίνει πολλές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αδράξετε.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους, με την Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, είτε κάτι γίνεται σε παρασκηνιακό επίπεδο, είτε εσείς κινείστε μυστικά σε ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό θέμα. Μην κοινολογείτε τυχόν συζητήσεις που κάνετε αυτή την περίοδο. Όσοι είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας με τον Κρόνο να κινείται τώρα στον Σκορπιό θα δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται και να έρχεστε πιο κοντά στον στόχους σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε σε μια πολύ καλή στιγμή, με αυτή την πολύ σημαντική Νέα Σελήνη να σας φέρνει ένα θεαματικό νέο ξεκίνημα το οποίο θα μπορούσε να αποδώσει πολλά! Τα ταξίδια, οι πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά) και οι νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά τις 10 Αυγούστου. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δείξτε προσοχή στα οικογενειακά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου αποκλείεται να μην έχετε θεαματικές συναντήσεις.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους εξακολουθούν να υπάρχουν οι εντάσεις, με την πίεση να είναι αισθητή στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα σε όσους είστε γεννημένοι μετά τις 16-18 Σεπτεμβρίου. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, καθώς υπάρχει μια πολύ σημαντική διένεξη.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη είναι θεαματική για εσάς τους Ζυγούς! Ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας από αυτή τη στιγμή οι εξελίξεις αρχίζουν σε κάποια σημαντικά σας θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με πνευματικές εργασίες ή με νομικές υποθέσεις. Ότι αλλαγές και αν σκέφτεστε να κάνετε ευνοούνται, ενώ η συναισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή υπόσχεται πολλά!

Σκορπιός

Σε εσάς τους Σκορπιούς η Νέα σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στα οικονομικά σας  θέματα όσο και στα θέματα της εργασίας ίσως ακόμη και υγείας. Η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Επωφεληθείτε μεν από τις προσφορές και την βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρουν πρόσωπα αντιθέτου φύλου, αλλά φροντίστε να μην κάνετε υπερβολές οι οποίες θα μπορούσαν να σας εκθέσουν στα μάτια των άλλων. Ο Κρόνος που έχει επιστρέψει στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας , επαναφέροντας θέματα τα οποία σας απασχολούν άμεσα. Προσπαθήστε να κλείσετε παλιές υποθέσεις, με παλιά θέματα να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, αλλά και παλιούς φίλους ακόμη και παλιές ερωτικές υποθέσεις να εμφανίζονται και πάλι.

Τοξότης

Τοξότες μου, μπορεί η Νέα Σελήνη να σχηματίζεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και να φορτίζει όσους είστε γεννημένοι μετά τις 15 Δεκεμβρίου, είναι όμως ένα εξαιρετικό διάστημα που φέρνει κάποιες σημαντικές αλλαγές, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, συναντήσεις και συζητήσεις. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Δεκεμβρίου αποκλείεται να μην έχετε συναισθηματικές επαφές, όσοι όμως έχετε γεννηθεί μετά τις 15 θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Επωφεληθείτε γενικότερα από αυτό το καλοκαίρι που σίγουρα κάτι έχει να σας δώσει.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο της εργασίας, με την νέα Σελήνη να ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες με οικονομικές μάλιστα προεκτάσεις! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε! Για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μια βοήθεια που είχατε από πρόσωπα κύρους έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για να επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο. Τα οικογενειακά σας θέματα φαίνεται ότι αλλάζουν, με κάποιες αλλαγές να γίνονται στον οικογενειακό σας χώρο, ειδικά αν έχετε γενέθλια μετά τις 15 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τους Υδροχόους, δείχνει ένα νέο ξεκίνημα στις συναισθηματικές σας επαφές, σε συμφωνίες και συζητήσεις ξεκινήματα που μπορεί να γίνονται τώρα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η συναισθηματική σας ζωή γενικότερα έχει να σας πει πολλά!

Ιχθείς

Για τους Ιχθείς των τελευταίων ημερών είναι μια περίοδος που μπορεί να σας απασχολούν τα οικογενειακά σας θέματα, σύντομα όμως θα τελειώσουν. Φροντίστε πρόσωπα της οικογένειάς σας ή ρυθμίστε κάποια σημαντικά θέματα της ακίνητής σας περιουσίας. Όσοι είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πραγματοποιήσετε έναν στόχο που από καιρό τον είχατε αφήσει στην μέση.

Πηγή: astrologos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top