Βελτιωμένη η κατάσταση του 3χρονου παιδιού – Παραμένει στην εντατική του «Μητέρα» στην Αθήνα

Βελτιωμένη η κατάσταση του 3χρονου παιδιού – Παραμένει στην εντατική του «Μητέρα» στην Αθήνα

Για την κατάσταση του τρίχρονου παιδιού που μετέβη πρόσφατα στην Αθήνα για θεραπεία, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

«Το παιδάκι εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ‘Μητέρα’. Το παιδάκι βρίσκεται τώρα σε μια πολύ καλή βελτιωμένη κατάσταση, έχουν γίνει διάφορες εξετάσεις», είπε.

Πρόσθεσε πως την ερχόμενη Τρίτη 8/2 θα συνομιλήσει και πάλι με τον Διευθυντή της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής να της αναφέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για το παιδάκι.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE