Φρίκη: Μέθυσε, βίασε τη μητέρα του και μετά την κάρφωσε με τις βελόνες πλεξίματος

Φρίκη: Μέθυσε, βίασε τη μητέρα του και μετά την κάρφωσε με τις βελόνες πλεξίματος

Ο 27χρονος Alexander McDonald πρώτα μέθυσε και μετά πήρε αρκετή κόκα. Η μητέρα του βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του, λίγες ώρες μετά. Αφού πρώτα τη βίασε μετά τη βασάνισε καρφώνοντάς της τις βελόνες πλεξίματος που είχε στο λαιμό της.

Όταν τελικά τη σκότωσε πήρε χρήματα και διαβατήριο και προσπάθησε να διαφύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Όλα αυτά έγιναν πέρυσι το Σεπτέμβριο. Συνελήφθη επειδή τράκαρε το αυτοκίνητο γεγονός που οδήγησε την αστυνομία στο διαμέρισμά του όπου και ανακαλύφθηκε το πτώμα.

Το δικαστήριο έντρομο άκουσε τον κατήγορο να λέει ότι ο δράστης μαχαίρωσε τη γυναίκα, ενώ λίγο πριν είχε τυλίξει στο λαιμό της ένα καλώδιο. Υπήρχαν πολλαπλά τραύματα στο σώμα της γυναίκας η οποία προσπάθησε να αμυνθεί αλλά δεν είχε και πολλές πιθανότητες να σωθεί αφού ο γιος της επιτέθηκε την ώρα που κοιμόταν και ήταν κατά πολύ πιο δυνατός και μεγαλόσωμος από εκείνη.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE