ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας Μεταξύ Παν. Λευκωσίας – ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α.

Ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας Μεταξύ Παν. Λευκωσίας – ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α.

Το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α.) προχώρησαν πρόσφατα σε ανανέωση του υφιστάμενου Μνημονίου Συνεργασίας τους για ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων, προς όφελος της κοινωνίας και των δύο οργανισμών.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου, οι δύο οργανισμοί θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για προαγωγή των δραστηριοτήτων τους, για ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού και των μελών τους σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και για την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της επιστημονικής συνεργασίας τους σε επιλεγμένες θεματικές ενότητες, και αξιοποίηση τυχόν χορηγιών και κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους οργανισμούς. Οι δύο οργανισμοί θα συνεχίσουν επιπλέον να εργάζονται από κοινού για την υλοποίηση ακαδημαϊκών, εκπαιδευτικών και άλλων δράσεων κοινού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, το Μνημόνιο προνοεί:

- Παροχή υποτροφιών σε μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α για εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου, τα οποία προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
- Διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων πάνω σε θέματα που αφορούν τον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού
- Διεξαγωγή κοινών ερευνητικών προγραμμάτων σε Εθνικό και/ή Ευρωπαϊκό επίπεδο και άντληση χορηγιών και/ή κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και/ή άλλους οργανισμούς
- Επιχορηγημένη/δωρεάν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε όλα τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α.
- Συνεργασία για την ενδυνάμωση και ανάπτυξη των συμβατικών προγραμμάτων “Sports Management (BSc)” και “Exercise Science and Physical Education (PhD, 3 Έτη)” τα οποία προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η ανανέωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε.Φ.Α.Α. έχει τεθεί σε ισχύ από τις 17 Ιανουαρίου 2022 και θα έχει διάρκεια άλλα δύο έτη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top