LIFESTYLE

Οι «επικές» ατάκες της Κύπριας γιαγιάς Κούλας που έγινε Viral στο TikTok με την εγγονή της Αννα - ΒΙΝΤΕΟ

Οι «επικές» ατάκες της Κύπριας γιαγιάς Κούλας που έγινε Viral στο TikTok με την εγγονή της Αννα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κύπρια γιαγιά Κούλα έγινε Viral μέσα απο τα βιντεάκια που ανεβάζει η εγγονή της Αννα Κέλη στο TikTok.

H νεαρή Αννα είναι φοιτήτρια στην Αγγλία και μένει με την γιαγιά της στο Λονδίνο, και οπως φαίνετα η χημεία τους είναι "εκρηκτικά φοβερη"

Εμείς μιλήσαμε μαζί της, στην πρώτη αποκλειστική της συνέντευξη, για να μάθουμε ποια είναι η σχέση της με τη γιαγιά της, πώς την έπεισε να κάνουν βιντεάκια μαζί στο TikTok και γιατί αντιδράει σαν “typical” Κυπραία γιαγιά σε όλα τα videos!

Η Αννα ξεκίνησε ως πλάκα να ανεβάσει στο TikTok βιντεάκια με την γιαγιά της και προς εκπληξη της είδε να εκτοξεύεται στις 450.000 προβολές.

Τα βιντεάκια έχουν κάνει θραύση γιατί απεικονίζουν την πραγματική συμπεριφορά μιας Κύπριας γιαγιάς όταν βλέπει την εγγονή της να φορά σκισμένα παντελόνια, τα cropped tops, κολλητά φορέματα αλλά και άλλες αντιδράσεις σε ατάκες της εγγονής.

Οπως αποκάλυψε στο studentlife η Άννα "Η γιαγιά μου δεν έχει ακριβή αντίληψη για το τι συμβαίνει, αφού δεν βλέπει τα videos που ανεβάζω και ταυτόχρονα έχει πρόβλημα με την ακοή της. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές φωνάζει στα βιντεάκια." Ενώ αποκάλυψε ότι "σπάνια αντιλαμβάνεται ότι τη βιντεογραφώ"

Δείτε κάποια απο τα βιντεάκια εδω

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top