ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρακολούθηση κλεμμένου οχήματος από Αστυνομία οδήγησε στη σύλληψη τριών για κλοπές και διαρρήξεις

Παρακολούθηση κλεμμένου οχήματος από Αστυνομία οδήγησε στη σύλληψη τριών για κλοπές και διαρρήξεις

Τρία πρόσωπα, ηλικίας 29, 26 και 41 ετών, συνέλαβε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 22 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε χθες στην Αστυνομία, ότι θα γινόταν πώληση κλοπιμαίου οχήματος, σε συγκεκριμένο χώρο στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας έθεσαν την εν λόγω περιοχή υπό διακριτική παρακολούθηση. Γύρω στις 7μ.μ. χθες, θεάθηκε να προσέρχεται στο συγκεκριμένο χώρο, διπλοκάμπινο όχημα, ακολουθούμενο από δεύτερο αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τα δύο οχήματα και μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι το διπλοκάμπινο είχε κλαπεί από μηχανουργείο στην Πάφο, μεταξύ των ημερομηνιών 8 και 12 Φεβρουαρίου 2022. Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα. Τόσο το όχημα όσο και οι επιβάτες του ερευνήθηκαν χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε επιλήψιμο εναντίον τους σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση. Ωστόσο, στην κατοχή ενός από τους επιβάτες του οχήματος, ηλικίας 22 ετών, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Ως αποτέλεσμα ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Παραδόθηκε σε μέλη της ΥΚΑΝ για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Δικαστικά διατάγματα κράτησης εκδόθηκαν σήμερα εναντίον τριών προσώπων, τα οποία είχαν χθες συλληφθεί μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, και υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου.

Δύο από τα τρία πρόσωπα, άντρας ηλικίας 41 ετών και γυναίκα ηλικίας 26 ετών, οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησης τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης του τρίτου προσώπου, άντρα ηλικίας 29 ετών, εξέδωσε και το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το πρωί, ο 29χρονος ύποπτος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top