ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θάνατος 33χρονης στη Λάρνακα: Εξασφαλίστηκε διάταγμα για δεύτερη νεκροτομή

Θάνατος 33χρονης στη Λάρνακα: Εξασφαλίστηκε διάταγμα για δεύτερη νεκροτομή

Εξασφαλίστηκε διάταγμα για δεύτερη νεκροτομή στην 33χρονη που έχασε αιφνίδια τη ζωή της στο νοσοκομείο της Λάρνακας.

Δεύτερη νεκροτομή, στην παρουσία ιδιώτη ιατροδικαστή, πρόκειται να διενεργηθεί στη σορό της 33χρονης, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της στις 8 Φεβρουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Έπειτα από την καταγγελία του συζύγου της για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια και μετά την υποβολή αιτήματος για τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής, η Αστυνομία αποτάθηκε χθες στο δικαστήριο κι εξασφαλίσει νέο διάταγμα διεξαγωγής νέας νεκροτομής, η οποία αναμένεται να γίνει τις αμέσως προσεχείς μέρες, στην παρουσία του Πανίκου Σταυριανού που διορίστηκε ιατροδικαστής της οικογένειας.

Η 33χρονη, η οποία κατάγεται από την Κόρινθο, διέμενε με την οικογένειά της στη Δρομολαξιά. Ο σύζυγός της είναι επίσης Ελλαδίτης υπήκοος. Η οικογένεια, η οποία εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Κύπρο. έχει δύο παιδιά ηλικίας 6 και 3 χρόνων. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Υγείας. Εκτός από την δεύτερη νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί, η Αστυνομία αναμένει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών κι επιστημονικών εξετάσεων σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της κοπέλας κατά την πρώτη νεκροτομή που διενεργήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, με την ελπίδα να ρίξουν φως στα αίτια του μυστήριου θανάτου της. Για τον σκοπό αυτό βρίσκεται στην Κύπρο και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνενίδης, ο οποίος έφθασε από τη Βρετανία. Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας διέταξε έρευνα για το τραγικό συμβάν, ενώ θα γίνει συνάντηση και με την οικογένεια της 33χρονης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (8/2) η 33χρονη είχε μεταφερθεί από τον σύζυγό της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με δύσπνοια κι έντονους πόνους στα πόδια. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη διασωλήνωση της γυναίκας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της. Από κάποιο σημείο κι έπειτα η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση, γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οκτώ ώρες μετά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε περαιτέρω, με αποτέλεσμα να υποκύψει στο μοιραίο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή. Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της, η γυναίκα ανέμενε περίπου δυόμισι ώρες έξω από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών μέχρι να εξεταστεί από τους γιατρούς. Όπως πληροφορούμαστε, η γυναίκα είχε ιστορικό θρομβοφιλίας, ενώ πρόσφατα εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top