LIFESTYLE

Η κατάσταση της υγείας της Χριστιάνας - Οσα αποκάλυψε και πότε βγαίνει απο καραντίνα

Η κατάσταση της υγείας της Χριστιάνας - Οσα αποκάλυψε και πότε βγαίνει απο καραντίνα

Σε καραντίνα βρίσκεται η Χριστιάνα Αριστοτέλους απο την προηγούμενη βδομαδα οπου και βρέθηκε για δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊο.

Η Κύπρια παρουσιάστρια , μιλώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της , ανέφερε ότι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου βγήκε αρνητική , ωστόσο θα παραμείνει σε καραντίνα ώστε να περάσουν οι 10 μέρες με βάσει το πρωτόκολλο.

Οποτε τσικνοπέμπτη επιστρέφει στην οθόνη.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη της στο Omega, μίλησε για την περιπέτεια και τις επιπλοκές που είχε όταν βρέθηκε θετική για πρώτη φορά με κορωνοϊο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος εξαιτίας λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε «Ήταν μία θλάση πολύ έντονη στους μυς του θώρακα, οπότε με κάθε ανάσα ο πόνος ήταν φρικτός. Έκλαιγα από τον πόνο. Δεν μπορούσα εύκολα να τον διαχειριστω. Στο γύρισμα της Πρωτοχρονιάς υπέφερα δύο ώρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα και δεν είπα τίποτα σε κανέναν.

Κάποια στιγμή την ώρα που έπρεπε να φύγω να πάω στις πρώτες βοήθειες., σκέψου ότι στο αυτοκίνητο ήμουν σίγουρη ότι ήταν οι τελευταίες μου στιγμές. Ήμουν πεπεισμένη ότι εκείνο που μου συνέβαινε εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάτι το οποίο θα περνούσε. Έπιασα το κινητό μου την ώρα που με έπαιρναν στις πρώτες βοήθειες να στείλω ένα μήνυμα του Γιώργου και να του πω “Πρόσεχε τα μωρά” γιατί θεωρούσα ότι έφευγα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top