ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξήγγειλε έργα €173,9 εκ. ο Πρόεδρος

Εξήγγειλε έργα €173,9 εκ. ο Πρόεδρος

Έργα ύψους €173,9 εκ για την ανάπτυξη της Λευκωσίας εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ευρεία σύσκεψη που είχε στο Προεδρικό με δημάρχους, οργανωμένα σύνολα, βουλευτές, φορείς και εκπροσώπους της ευρύτερης Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, η εκτέλεση των 28 έργων θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς και στην αύξηση των θέσεων εργασίας. Τα έργα θα αρχίσουν εντός 2015 ή το αργότερο το 2016.

Η επιλογή των έργων, ανέφερε, έγινε με βάση την ωριμότητα των έργων και την ετοιμότητα να βγουν άμεσα σε προσφορές.

Μεταξύ των έργων είναι η ανάπλαση της Λεωφόρου Μακαρίου – Ευαγόρου – Στασικράτους, ο εξωραϊσμός της περιοχής του ΓΣΠ, η ανάπλαση και αναβάθμιση της λεωφόρου Τσερίου καθώς και των λεωφόρων Ακαδημίας – Αγλαντζιάς – Αμμοχώστου.

Προκηρύσσεται επίσης διαγωνισμός για την ανέγερση νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου και γίνονται μελέτες για μεταφορά νερού από το εργοστάσιο αφαλάτωσης του Βασιλικού για υδροδότησης της μείζονος Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top