ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμαυρώνει την Κύπρο Βρετανικό δημοσίευμα: «Πήγαν να απαγάγουν τρία παιδιά στον Πρωταρά» Διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια

Αμαυρώνει την Κύπρο Βρετανικό δημοσίευμα: «Πήγαν να απαγάγουν τρία παιδιά στον Πρωταρά» Διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή μια καλοστημένη κομπίνα για να αμαυρώσουν την εικόνα του νησιού μας; Ότι και από τα δυο να ισχύει, το περιστατικό που κατήγγειλαν Βρετανοί τουρίστες απέχει πολύ από την πραγματική αλήθεια.

Μια οικογένεια από το Νταντί της Σκωτίας κατήγγειλε σε βρετανική εφημερίδα ότι έζησε στιγμές τρόμου μετά από μια υποτιθέμενη απόπειρα απαγωγής παιδιών έξω από το ξενοδοχείο Anastasia Beach Hotel στον Πρωταρά.

Μια ομάδα 18 ανθρώπων - συμπεριλαμβανομένων των νεαρών οικογενειών - ταξίδεψε στο νησί μας για το γάμο ενός ζευγαριού, αλλά όπως ανέφεραν στους ισχυρισμούς τους έζησαν τραυματικές εμπειρίες , δηλώνοντας αγανακτισμένοι σε Βρετανική εφημερίδα ότι μια συμμορία προσπάθησε να απαγάγει παιδιά που διέμεναν στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Ένας από τους μάρτυρες και παραθεριστής στην περιοχή, Σκωτσέζικης καταγωγής , δήλωσε: «Υπήρχε μια μεγάλη φασαρία στην υποδοχή αφού ένας τύπος προσπάθησε να απαγάγει τρία μικρά παιδιά.

«Ξέρω ποιος είναι ο τύπος ήταν,  τον είχα δει προηγουμένως να τριγυρνά γύρω από το χώρο της πισίνας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά έμοιαζε με ένα κανονικό άνθρωπο  και δεν υπήρξε τίποτα ύποπτο»

Anastacia Hotel Protaras Cyprus

Ένας άλλος μάρτυρας, πατέρας δύο παιδιών, δήλωσε ότι η συμμορία προσπάθησε να οδηγήσει τα υποψήφια θύματα σε ένα βαν φορτηγάκι. «Δύο νεαρά αγόρια είχαν περπατήσει στο δρόμο έξω από το συγκρότημα προς την κατεύθυνση ενός φορτηγού βαν και συνοδεύονταν από έναν αλλοδαπό ήταν τα λόγια του, ενώ μίλησε και για καυγά με τουρίστα και τον «απαγωγέα» που δεν έγινε ποτέ.

Σοκαρισμένες οι οικογένειες στο ξενοδοχείο ζήτησαν να μεταφερθούν σε άλλο κατάλυμα στην περιοχή αναφέρει το δημοσίευμα της Evening Telegraph

Anastasia 1

Τι απαντά το ξενοδοχείο – Έγινε καταγγελία και καλέσαμε την Αστυνομία

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ξενοδοχείου μιλώντας στο ToThemaOnline ανέφερε ότι όντως θαμώνες του συγκροτήματος, την Τρίτη το βράδυ, γύρω στις 22:00, κατήγγειλαν ότι κάποιος έξω από την αίθουσα που γινόταν ένα πάρτι, βιντεογραφούσε και φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά.

Αμέσως η διεύθυνση του ξενοδοχείου, ενημέρωσε τον φρουρό ασφαλείας, ο οποίος απομόνωσε τον εν λόγω «ύποπτο πρόσωπο» σε γραφείο του ξενοδοχείου, αφού από τη στιγμή που ενοχλήθηκαν οι πελάτες το έκριναν ως ιδιαίτερα σοβαρό, τηλεφωνώντας παράλληλα και την Αστυνομία η οποία επιλήφθηκε του συμβάντος, χωρίς να προκύψει τίποτε το επιλήψιμο εναντίον του

Σενάριο επιστημονική φαντασίας το δημοσίευμα λέει η Αστυνομία

Επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από το ξενοδοχείο και ανταποκρίθηκε στη κλήση, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε περιστατικό απόπειρας απαγωγής παιδιών η Αστυνομία.

Άτομο το οποίο υπέδειξαν θαμώνες, οδηγήθηκε σε Αστυνομικό σταθμό, όπου κατασχέθηκε το κινητό του. Στη μνήμη του τηλεφώνου το μόνο που βρέθηκε ήταν ένα βίντεο με συγκρότημα που χόρευε παραδοσιακούς χορούς, ενώ σε έρευνα στην οικία που ενοικιάζει ο Βούλγαρος δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top