ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Και οδηγούσε μεθυσμένος και ζήτησε τον λόγο για την καταγγελία του - Τα βάλε και με τους αστυνομικούς

Και οδηγούσε μεθυσμένος και ζήτησε τον λόγο για την καταγγελία του - Τα βάλε και με τους αστυνομικούς

Αντρας ηλικίας 54 ετών κάτοικος Δερύνειας συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «αργά το βράδυ της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία κατοίκου Παραλιμνίου ηλικίας 38 ετών, η οποία αφορούσε ανησυχία που προκαλούσε 37χρονος. Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στη σκηνή, άνδρας ηλικίας 54 ετών προσήλθε με το αυτοκίνητο του για να ζητήσει το λόγο από τον 38χρονο, εκ μέρους του 37χρονου αφού είναι συγγενής του».

Πρόσθεσε ότι «ο 54χρονος, αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο του προσέγγισε τα μέλη της Αστυνομίας και άρχισε να φωνάζει μεγαλοφώνως, καταφερόμενος εναντίον του 38 χρόνου και των αστυνομικών». Οπως είπε, τού έγιναν υποδείξεις, αυτός «δεν συμμορφώνονταν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αδικήματα της μέθης, της ανησυχίας και της διασάλευσης της ειρήνης».

Όπως δήλωσε ο κ. Θεοδούλου «στον 54 χρόνο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 61μg αντί 22μg. Ο 54χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που αφορούν μέθη, ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top