ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσείς θέλετε θάλασσα το Σαββατοκύριακο – Ο καιρός όμως έχει θέματα

Εσείς θέλετε θάλασσα το Σαββατοκύριακο – Ο καιρός όμως έχει θέματα

Όσοι είστε «πρωινοί τύποι» κάτι γίνεται. Για σας που σκέφτεστε ένα απόγευμα στη θάλασσα, μάλλον χρειάζεται να αλλάξετε λίγο τις επιλογές σας.

Η μετεωρολογική υπηρεσία ενημερώνει ότι εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Ως εκ τούτου, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Μετά το μεσημέρι όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα σε περιοχές του εσωτερικού, στα ορεινά και ενδεχομένως και σε ορισμένες παράλιες περιοχές κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι στα νότια παράλια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, ισχυροί, 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη αλλά μετά το μεσημέρι, θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα νότια παράλια, στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανό σε ορισμένες περιοχές στα νοτιοανατολικά. Κατά τη διάρκεια της νύκτας αναμένεται τοπικά να σχηματίζεται αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, ενώ τη Κυριακή και τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top