Εντοπίστηκε το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν δει τον Ονουφρίου τότε που είχε αποδράσει

Εντοπίστηκε το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν δει τον Ονουφρίου τότε που είχε αποδράσει

Ένα από τα περιστατικά τα οποία είχαν συγκλονίσει το Παγκύπριο, καθώς ολόκληρη η Κύπρος στο άκουσμα της είδησης της απόδρασης Ανδρέα Ονουφρίου, πληροφορούσε την Αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.

Να θυμίσουμε ότι μετά από καταγγελίες για παράνομη κατοχή οπλισμού, η αστυνομία έσπευσε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο πρώην κατάδικος Ανδρέας Ονουφρίου. Μόλις οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί από τον Ονουφρίου, ο δεύτερος πυροβόλησε στον αέρα με στρατιωτικό τυφέκιο, και ξέφυγε

Κατά τη συλλογή πληροφορίων στη προσπάθεια εντοπισμού του, είχε αξιολογηθεί πληροφορία ότι ο Ονουφρίου θεάθηκε σε χωριό λίγο έξω από τη Λεμεσό, να οδηγεί διπλοκάμπινο αυτοκίνητο. 

Όταν ο Ονουφρίου είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στις 19/4/2014, το αυτοκίνητο της πιο πάνω μαρτυρίας αναζητείτο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σήμερα
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη Αστυνομική πηγή, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σήμερα, στην περιοχή «Μέσα Γειτονίας» στη Λεμεσό. Πρόκειται για διπλοκάμπινο αυτοκίνητο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι το όχημα το οποίο έκλεψε τότε ο δραπέτης για να διακινηθεί. 

Το όχημα φέρει κλεμμένες πινακίδες αριθμών εγγραφής.  

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE