Η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Είχα χάσει ένα μωράκι...»

Η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Είχα χάσει ένα μωράκι...»

Στην διαδικτυακή εκπομπή της Βαλεντίνης και της Αγάθης Ράντη μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου και για πρώτη φορά αποκάλυψε την ατυχία στην εγκυμοσύνη που είχε πριν γεννηθεί ο μικρός της γιος, Αλκαίος.

«Δε γέννησα φυσιολογικά όπως τα άλλα τρία παιδιά. Γέννησα με καισαρική και μάλιστα νωρίτερα. Το θέλαμε το παιδί και είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε. Γιατί είχαμε μια ατυχία πριν. Είχαμε μια ατυχία πριν τον Αλκαίο, είχαμε χάσει ένα μωράκι και είχαμε ανησυχήσει πάρα πολύ, για αυτό ήμασταν συγκρατημένοι» είπε η ίδια .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE