Είπαμε είσαι έγκυος και δικαιούσαι να πεθυμήσεις να φας κάτι αλλά αυτό που θες… δεν τρώγεται!

Είπαμε είσαι έγκυος και δικαιούσαι να πεθυμήσεις να φας κάτι αλλά αυτό που θες… δεν τρώγεται!

Δεν θα πιστεύτε τι τρώει αυτή η εγκυμονούσα! Ούτε που πάει ο νους σας πραγματικά...

Οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες, κατά τη διάρκεια της κύησης έχουν διάφορες λιγούρες.

Έχουμε ακούσει να ξυπνούν τους συντρόφους τους μέσα στη νύχτα, για να τους βρουν διάφορα φαγητά, αλλά και γλυκά.

Η περίπτωση όμως μιας 26χρονης από το Μπρίστολ της νοτιοδυτικής Αγγλίας ξεπερνά κάθε φαντασία, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει  σαπούνι και να πίνει υγρό απολυμαντικό χεριών.

Η Τζες Γκέιφορντ, η οποία είναι μητέρα ενός αγοριού  διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με την ίδια όλα  ξεκίνησαν όταν ένιωσε μια ακαταμάχητη επιθυμία να γλείψει μια μπάρα σαπούνι.


Υπέκυψε στον πειρασμό και από τότε δεν μπορεί να σταματήσει. Μάλιστα, έχει τύχει να τελειώσει μέχρι και δύο μικρά μπουκάλια υγρό σαπούνι μέσα σε μία εβδομάδα!

Όπως είναι φυσικό, ο σύζυγός της ανησύχησε γι’ αυτήν της την συνήθεια και αποφάσισε να συμβουλευτεί διάφορους γιατρούς.

Εκείνοι ήταν καθησυχαστικοί λέγοντάς του, ότι το έμβρυο αναπτύσσεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η Τζες έχει εμφανίσει Pica, μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την ακαταμάχητη επιθυμία του ατόμου να τρώει ή να πίνει οποιαδήποτε ουσία χωρίς καμία διατροφική αξία, από χώμα και πάγο μέχρι υφάσματα, άμμο και ξύλο.

Η διαταραχή εμφανίζεται κυρίως σε μικρά παιδιά και εγκύους και οφείλεται πιθανώς σε ορμονικές μεταβολές ή ελλείψεις του οργανισμού.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE